Raskaan kaluston korjaamo

Korihuolto Moksin raskaan kaluston korjaamo hoittaa varmalla ammattitaidolla raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjaustyöt.

Huolehdimme omaisuudesta ja minimoimme vahingon haitat ja kustannukset. Tarvittaessa korjaamme kuljetusvälineen väliaikaisesti toimintakuntoon ja sovimme yhdessä asiakkaan kannalta parhaan ja joustavan ajankohdan varsinaiselle korjaukselle.

Ammattitaitoinen raskaan kaluston korjaamo

Asiakkaanamme hyödyt myös siitä, että koko korjausprosessi tehdään yhdessä paikassa. Moksin raskaan kaluston korjaamo- ja maalaustyöt tehdään kokonaan saman katon alla

Korjaamme ja maalaamme mm. hytit, kuormakorit, päällirakenteet, takalaitanostimet ja muut työlaitteet. Kolari ja vahinkokorjauksissa korjaamme kokonaisuutta, eli esimerkiksi hytin ja kuormakorin kolhuja, sekä vaurion saanutta takalaitanostinta samaan aikaan. Tällä tavoin työ valmistuu mahdollisimman lyhyessä ajassa, eikä kallis kalusto seiso turhaan.

Käytössämme on hyvät korjaamotilat ja kunnon välineet isompiakin vahinkokorjauksia varten. Muun muassa kuormakorin vaurioituneen seinän vaihto tapahtuu varmasti ja nopeasti imukuppinosturin avulla.

Luokitellut lämpötilasäädellyt korit

Luokiteltujen kuormakorien korjaamisessa on oltava erittäin tarkka ja ne on korjattava aina alkuperäistä vastaavaksi myös eristyskyvyltään, jotta luokitus pysyisi voimassa korjaamisen jälkeenkin. Jotta vahinko saadaan pysymään mahdollisimman pienenä, on veden pääsy rakenteisiin estettävä mahdollisimman nopeasti, esimerkiksi teippaamalla vauriokohta väliaikaisesti. Itse korjaamistakaan ei tule viivytellä ja valmistajien korjausohjeita on syytä noudattaa.

Vahingon tai kolarin sattuessa

Vahingon tai kolarin sattuessa ammattitaitoinen henkilökuntamme paitsi korjaa ja maalaa, myös auttaa ja neuvoo tarpeen mukaan.

Vahingon tapahduttua on hyvä tehdä vahinkoilmoitus mahdollisimman pian. Tarvittaessa autamme sinua vahinkoilmoituksen teossa. Vahinkojen tarkastuksesta sovitaan vakuutusyhtiön kanssa.

Vahinkoilmoituksen jälkeen korjaustyön tilaa asiakas. Laskutuslupa myönnetään vakuutusyhtiöstä korjaamolle oikein täytetyn ja allekirjoitetun vahinkoilmoituksen perusteella. Vakuutusyhtiön annettua laskutusluvan voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä vahingon korjauksesta heidän osuutensa. Mikäli laskutuslupaa ei saada maksaa koko työn korjauksen tilannut asiakas. Asiakkaan ja/tai mahdollisen leasing-yhtiön maksettavaksi jää vakuutuksen omavastuu ja asiakkaan ollessa arvonlisävero velvollinen, korjaustyön arvonlisävero.

Korjauslaskussa kerrotaan vahinkokorjaukseen käytetyt seisontapäivät ja tämän perusteella vakuutusyhtiö voi maksaa korvauksen kaluston korjausajasta / seisontapäivistä.

Toimitaan näin:

  • Ota yhteyttä meihin.
  • Täytä ja allekirjoita varmistettu vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöön TAI toimita vahinkoilmoitus meille niin huolehdimme sen vakuutusyhtiöönne.
  • Me teemme kustannusarvion korjauksesta.
  • Vakuutusyhtiö tekee korjauspäätöksen.
  • Korjaamme vahingon.


Korihuolto Moksin korjaamo toimii vakuutusyhtiöiden lisäksi yhteistyössä raskaiden kalustojen kuormakori- ja perävaunuvalmistajien kanssa, sekä kuorma-automaahantuojien kanssa. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin kuljetusliikkeet ja yhtiöt, ja myös esimerkiksi leasing yhtiöt ja autovuokraamot.

Ota yhteyttä

raskaan kaluston vahinkokorjausauton päälirakententeiden takuutyöt

Korihuolto Moksi

Juvantasku 7, 02920 Espoo

Tarjouspyyntö

Aukioloajat: Ma-to 7.30-21.00, Pe 7.30-15.30

Korjaamo, Varaosat

020 720 9898

Maalaamo

020 720 9892

ATP-katsastukset, Movalube

020 720 9895

TOIMITUSOSOITE

Juvantasku 7, 02920 Espoo
Puhelin: 020 7209898

LASKUTUSOSOITE

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Tecnologies Oy. 

Verkkolaskuosoite 003718369674
Välittäjä Liaison Technologies
Välittäjätunnus 003708599126

Paperilaskuissa käytettävä ehdottomasti osoitetta:

KORIHUOLTO MOKSI
PL 132
40011 Heeros Palvelut

HUOM! Laskun hyväksymisen edellytyksenä on ostajan tilausnumero!

IBAN: FI94 5521 1020 0415 93
SWIFT: OKOYFIHH
VAT(y) - tunnus : 1836967-4

Lisätietoa verkkolaskutuksestamme:

Maria Jalava
Tilitoimisto KLT-Tiimi Maria Jalava Ky
-
09-5762 6230

YHTEYSTIEDOT

TOIMITUSJOHTAJA

Jukka Moksi
-
020 720 9890

TÖIDEN VASTAANOTTO

Kalle Pasanen
-
020 720 9892

MYYNTI JA MOVALUBE

Risto Sinisalo
-
020 720 9895