Raskaan kaluston korjaamo

Raskaan kaluston korjaamo Korihuolto Moksi hoitaa varmalla ammattitaidolla raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjaustyöt.

Huolehdimme omaisuudestasi ja minimoimme vahingon haitat sekä kustannukset. Tarvittaessa korjaamme kuljetusvälineen väliaikaisesti toimintakuntoon ja sovimme kanssasi sinun kannalta parhaan sekä joustavan ajankohdan varsinaiselle korjaukselle.

Ota yhteyttä raskaan kaluston korjaamoon

Raskaan kaluston korjaamo palvelee ammattitaidolla

Olemme raskaan kaluston korjaamo, jonka asiakkaana hyödyt siitä, että koko korjausprosessi tehdään yhdessä paikassa. Moksilta hoituu myös raskaan kaluston maalaus ammattitaidolla ja kätevästi saman katon alla.

Korjaamme ja maalaamme mm. hytit, kuormakorit, päällirakenteet, takalaitanostimet ja muut työlaitteet. Kolari- ja vahinkokorjauksissa korjaamme kokonaisuutta eli esimerkiksi hytin ja kuormakorin kolhuja sekä vaurion saanutta takalaitanostinta samaan aikaan. Tällä tavoin työ valmistuu mahdollisimman lyhyessä ajassa eikä kallis kalusto seiso turhaan.

Käytössämme on hyvät korjaamotilat ja kunnon välineet isompiakin vahinkokorjauksia varten. Muun muassa kuormakorin vaurioituneen seinän vaihto tapahtuu varmasti ja nopeasti imukuppinosturin avulla.

Luokitellut lämpötilasäädellyt korit

Olemme neuvova ja opastava raskaan kaluston korjaamo, jonka ammattitaitoinen henkilökunta kunnostaa kaluston ripeästi ja auttaa asiakkaitaan. 

Luokiteltujen kuormakorien korjaamisessa on oltava erittäin tarkka. Ne on korjattava aina alkuperäistä vastaavaksi myös eristyskyvyltään, jotta luokitus pysyy voimassa korjaamisen jälkeenkin. Jotta vahinko saadaan pysymään mahdollisimman pienenä, on veden pääsy rakenteisiin estettävä mahdollisimman nopeasti esimerkiksi teippaamalla vauriokohta väliaikaisesti. Itse korjaamista ei pidä viivytellä ja valmistajien korjausohjeita on syytä noudattaa.

Soita meille 020 7209 898

Vahingon tai kolarin sattuessa

Vahingon tapahduttua on hyvä tehdä vahinkoilmoitus mahdollisimman pian. Tarvittaessa autamme sinua vahinkoilmoituksen teossa. Vahinkojen tarkastuksesta sovitaan vakuutusyhtiön kanssa.

Vahinkoilmoituksen jälkeen voit tilata korjaustyön meiltä - raskaan kaluston korjaamolta. Laskutuslupa myönnetään vakuutusyhtiöstä korjaamolle oikein täytetyn ja allekirjoitetun vahinkoilmoituksen perusteella.

Vakuutusyhtiön annettua laskutusluvan voimme laskuttaa vahingon korjauksesta suoraan vakuutusyhtiöltä heidän osuutensa. Mikäli laskutuslupaa ei saada, maksaa koko korjauksen työn tilannut asiakas. Asiakkaan ja/ tai mahdollisen leasing-yhtiön maksettavaksi jää vakuutuksen omavastuu ja asiakkaan ollessa arvonlisäverovelvollinen, korjaustyön arvonlisävero.

Kirjaamme korjauslaskuun vahinkokorjaukseen käytetyt seisontapäivät. Vakuutusyhtiö voi tämän perusteella maksaa korvauksen kaluston korjausajasta/ seisontapäivistä.

Raskaan kaluston korjaamo palveluksessasi

  • Ota meihin yhteyttä puhelimitse 020 720 9898 tai sähköpostilla -">-
    -">
  • Täytä ja allekirjoita varmistettu vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöön TAI toimita vahinkoilmoitus meille niin huolehdimme sen vakuutusyhtiöösi
  • Teemme kustannusarvion korjauksesta
  • Vakuutusyhtiö tekee korjauspäätöksen
  • Korjaamme vahingon


Korihuolto Moksin raskaan kaluston korjaamo toimii vakuutusyhtiöiden lisäksi yhteistyössä raskaiden kalustojen kuormakori- ja perävaunuvalmistajien sekä kuorma-automaahantuojien kanssa. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin kuljetusliikkeet ja -yhtiöt sekä leasingyhtiöt ja autovuokraamot.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

raskaan kaluston vahinkokorjausauton päälirakententeiden takuutyöt

Korihuolto Moksi

Juvantasku 7, 02920 Espoo

Tarjouspyyntö

Aukioloajat: Ma-to 7.30-21.00, Pe 7.30-15.30

Korjaamo, Varaosat

020 720 9898

Maalaamo

020 720 9892

ATP-katsastukset, Movalube

020 720 9895

TOIMITUSOSOITE

Juvantasku 7, 02920 Espoo
Puhelin: 020 7209898

LASKUTUSOSOITE

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Tecnologies Oy. 

Verkkolaskuosoite 003718369674
Välittäjä Liaison Technologies
Välittäjätunnus 003708599126

Paperilaskuissa käytettävä ehdottomasti osoitetta:

KORIHUOLTO MOKSI
PL 132
40011 Heeros Palvelut

HUOM! Laskun hyväksymisen edellytyksenä on ostajan tilausnumero!

IBAN: FI94 5521 1020 0415 93
SWIFT: OKOYFIHH
VAT(y) - tunnus : 1836967-4

Lisätietoa verkkolaskutuksestamme:

Maria Jalava
Tilitoimisto KLT-Tiimi Maria Jalava Ky
-
09-5762 6230

YHTEYSTIEDOT

TOIMITUSJOHTAJA

Jukka Moksi
-
020 720 9890

TÖIDEN VASTAANOTTO

Kalle Pasanen
-
020 720 9892

MYYNTI JA MOVALUBE

Risto Sinisalo
-
020 720 9895