Keskusvoitelu, rasvari - Movalube keskusvoitelujärjestelmä

Movaluben keskusvoitelu Korihuolto Moksilta ostettuna ja asennettuna. Olemme asentaneet järjestelmiä vuosien saatossa lukuisiin kohteisiin. Autokäytössä Movalube voitelee mm. takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, kappaletavaranostimet, maansiirtoautot ja maansiirtoperävaunut. Katso hinta sivun alalaidasta!

Soita 020 7209 898

Movalube keskusvoitelu

Movalube on ainoa täysin kotimainen keskusvoitelujärjestelmä, joka on myös suomalaisessa omistuksessa. Movalube on kotimainen avainlipputuote ja tuotetta valmistaa Movalube Oy Espoossa.

Raskaan kaluston autojen ja koneiden nivelet ja laakerit ja muut kulutuksen alla olevat kohteet vaativat aina voitelua pysyäkseen kunnossa. Varmatoiminen automaattinen keskusvoitelu säästää rahaa ja parantaa käyttöastetta. Movalube on kehitetty alun perin raskaan kaluston takalaitanostimiin. Se on kuitenkin osoittautunut hyväksi ja varmatoimiseksi ratkaisuksi myös muissa voitelua vaativissa kohteissa, niin autoissa, lisälaitteissa, nostureissa kuin erilaisissa työkoneissakin.

Movalube on markkinoiden varmatoimisin keskusvoitelu, koska se ei tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä tai paineilmaa. Se ottaa tarvitsemansa käyttövoiman voideltavan laitteen hydrauliikasta. Esimerkiksi Movalube voitelee takalaitanostimen aina, kun nostinta käytetään. Se ei tarvitse ajastimia eikä piirikortteja.

Movalube rakentuu toisiinsa yhteensopivista moduuleista, joista on helppo räätälöidä aina kuhunkin tarpeeseen soveltuva keskusvoitelujärjestelmä. Moduulit voidaan myös ohjata toimimaan itsenäisesti eri tahtiin. Näin vältytään tilanteilta, joissa joihinkin voitelukohteisiin menee liikaa tai liian usein rasvaa ja toisiin voitelukohteisiin taas liian vähän tai liian harvoin.

Movalube on patentoitu järjestelmä.

Pyydä tarjous Movalube-keskusvoitelujärjestelmästä »

Movalube keskusvoitelu

Takalaitanostimen voitelu

Takalaitanostimien valmistajat edellyttävät laitteidensa säännöllistä voitelua, useimmiten vähintään 2 tai 3 viikon välein. Autojen pesut tehdään nykyään paineella ja liuotinpesuaineilla. Tällaiset pesut ovat hyviä ja tehokkaita, mutta myös poistavat voitelurasvan nivelistä. Pesun jälkeen nostin tulisikin aina voidella. Helpoin, sekä kokonaiskustannuksiltaan edullisin tapa huolehtia takalaitanostimesta on käyttää siihen tarkoitukseen tehtyä Movalube keskusvoitelua.

Kaksi tapaa toteuttaa

Manuaalinen, usein korjaamolla tehtävä rasvaus:

 • pitkät voiteluvälit, mahdollisesti vain muutaman kerran vuodessa
 • tehdään yksi voitelupiste kerrallaan
 • määrittelemätön rasvamäärä / rasvauskerta
 • paino on laakereilla tai tapeilla, jolloin rasvan tunkeutuminen on vaikeampaa
 • joskus niin lumen ja jään peitossa?


Automaattinen Movalube-järjestelmä:

 • tarkkaan säädetty rasvamäärä
 • säännölliset voiteluvälit
 • Movalube voitelee vain laitteen ollessa liikkeessä, jolloin rasvan tunkeutuminen on tasaista, ja määrä on aina oikea


Movalube keskusvoitelu tuo seuraavia etuja:

 • parantaa kaluston käyttöastetta
 • nopea takaisinmaksuaika
 • alentaa huoltokustannuksia
 • kaluston jälleenmyyntiarvo on parempi
 • parantaa työturvallisuutta
 • laitteen käyttöikä pitenee


Movalube keskusvoiteluun luottavat jo monet kuljetus- ja logistiikkayritykset, sekä maanrakennus- ja louhintaliikkeet. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeen. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan järjestelmän.

Palveluumme kuuluu myös keskusvoitelulaitteiden täyttöhuollot. Movalube voidaan varustaa telematiikalla, joka lähettää tiedon haluttuun puhelimeen tai sähköpostiin, kun säiliön täyttö alkaa tulla ajankohtaiseksi.

 

 

Kilpailukykyinen hinta

Nyt suomalainen keksintö takalaitanostimen herkkien kohteiden helppoon voiteluun on parantamassa merkittävästi tilannetta. Korihuolto Moksi Oy on kehittänyt ja mallisuojannut EU-alueella uuden laitteen, joka käyttää takalaitanostimen hydrauliikkaöljyn painetta avuksi niin, että aina kun takalaitanostinta käytetään, suorittaa järjestelmä valittujen kriittisten kohteiden voitelun. Laitteen säiliö riittää esimerkiksi takalaitanostimen keskimääräisessä käytössä noin puoli vuotta. Esisarja on ollut toista vuotta päivittäisessä käytössä hyvin kokemuksin ja nyt varsinainen markkinointi on alkamassa. Rasvari soveltuu myös kaikkeen muuhun käyttöön, jossa voima on saatavissa hydrauliikkaöljyn paineesta, kuten nostureihin, työkoneisiin jne.

Hinnaltaan Mova Rasvari on asennettuna esim. Zepron nostimeen 2000 € (alv 0 %).

Tilaa Mova Rasvari »

Keskusvoitelu Korihuolto MoksiKeskusvoitelu Korihuolto MoksiKeskusvoitelu Korihuolto MoksiKeskusvoitelu Korihuolto Moksi

Korihuolto Moksi

Juvantasku 7, 02920 Espoo

Tarjouspyyntö

Aukioloajat: Ma-to 7.30-21.00, Pe 7.30-15.30

Korjaamo, Varaosat

020 720 9898

Maalaamo

020 720 9892

ATP-katsastukset, Movalube

020 720 9895

TOIMITUSOSOITE

Juvantasku 7, 02920 Espoo
Puhelin: 020 7209898

LASKUTUSOSOITE

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme laskujen käsittelyä. Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Liaison Tecnologies Oy. 

Verkkolaskuosoite 003718369674
Välittäjä Liaison Technologies
Välittäjätunnus 003708599126

Paperilaskuissa käytettävä ehdottomasti osoitetta:

KORIHUOLTO MOKSI
PL 132
40011 Heeros Palvelut

HUOM! Laskun hyväksymisen edellytyksenä on ostajan tilausnumero!

IBAN: FI94 5521 1020 0415 93
SWIFT: OKOYFIHH
VAT(y) - tunnus : 1836967-4

Lisätietoa verkkolaskutuksestamme:

Maria Jalava
Tilitoimisto KLT-Tiimi Maria Jalava Ky
-
09-5762 6230

YHTEYSTIEDOT

TOIMITUSJOHTAJA

Jukka Moksi
-
020 720 9890

TÖIDEN VASTAANOTTO

Kalle Pasanen
-
020 720 9892

MYYNTI JA MOVALUBE

Risto Sinisalo
-
020 720 9895